Wednesday, December 1, 2010

Aku x menang peraduan,cuma menang ceriahati...Okla Tu ~~~~~


aku masuk peraduan dlm FB,sbb saja2 suka2..lgpun dh beli tdung kat tudung marlissa ent,apa salahye cuba nasib...tempoh peraduan sebln...beria2 aku suruh member n sedara mara aku vote aku...mlm td,baru dpt tahu keputusan..sbenarye hadiah utk juara je...x sangka ada anugerah khas....oklaa tu..aku dpt pemenang ceriahati...yehaaaa.....thanks kpada kwn2 yg sudi vote aku....: ) hadiah x tau la apa yg aku dapat...t.kasih jgk kat anak dan laki aku....



ni la dia photo kami....ni pula tudung yg aku beli dr tudung marlissa ent...sapa2 yg nk beli tudung dia,bole la search di fb..harga berpatutan n service pun bagus...chioowww...

7 comments:

  1. Tukang Vote tak dapat hadiah ke? hehehe

    ReplyDelete
  2. waahh3...tahniah2...nnt dh dpt hadiah,buleh la share2 ngn fiqah yer..(^.~) hehe..

    ReplyDelete
  3. tahniah.. x sia2 join contest :)

    ReplyDelete
  4. Salam Kenal.

    tahniah!

    dah rezeki kannnn...

    ReplyDelete
  5. dah kira best tu dapat ceriahati.. :)

    ReplyDelete