Saturday, November 27, 2010

aku dan chim chum


tu dia chim chum....pasti sedap...ada kt food village p.chepa...bakar n rebus...buffet mkn sampai pingsan..rm17.50 per person..yibabbabaaa..sblum pergi..apa kata call dulu buat reservation 017-9239448..dah 3 kali aku pergi..mmg x mgecewakan..cuma mls nk bgn je,terlampau kenyang....hiihihihihih

7 comments:

  1. Raya haji akak gi Klantan... bestnya shopping sakan... ;)

    ReplyDelete
  2. chim chum tu ape ye?
    1st time dgr..
    hehe~

    ReplyDelete
  3. kak mila...nti lepak chim chum laa..best la....kat pengkalan chepa..
    syudada:..lebe sket kurang cam stimboat..tp periuk beza sbb bole bakar n rebus...nti dtg sini..try ye..
    cempakamelati:mmg sedap.3 kali da sy mkn...hihihi..: )

    ReplyDelete
  4. saya dah try chim chum , tapi rasanya biasa je . pilihan stimbot pun tak banyak , ada yang habis dia tak topup balik . bagi saya layanan mengecewakan kat situ .

    ps : lain orang lain seleranya :)

    ReplyDelete
  5. bungakuning:sy mkn ok pula...mereka akan topup balik mknan tu cuma lmbt sket...: )

    ReplyDelete
  6. Dapur CHIM CHUM (BBQ Stoves) trend terbaru dengan teknik masakan '2 in 1' iaitu stimboat dan memanggang.


    Dengan ruang BBQ ditengah dan ruang merebus ditepi keliling.
    Ia juga sesuai untuk kegunaan restoran, hotel,resort, camping dan sebagainya, sesuai bagi mereka yang ingin mencuba menu baru.

    Terdapat 3 pilihan saiz -
    Saiz S (30cm) - RM 70.00
    Saiz M (35cm) - RM 90.00
    Saiz L (40m) - RM 120.00

    **Untuk borong harga boleh runding.
    **Harga tidak termasuk kos penghantaran.
    **Penghantaran melalui poslaju 'Door to Door' dan Checkpoint di sekitar IKEA Mutiara Damansara dan Kuala Lumpur.
    **Penghantaran setiap hari Sabtu Dan Ahad sahaja.

    HANYA DI http://periukchimchum.blogspot.com/

    SILA HUBUNGI @ SMS 012-9796015 EN. MUHAMAD

    SELAMAT BERMAIN MASAK-MASAK DENGAN PERIUK CHIMCHUM....

    ReplyDelete